Sultanhisar’da cinayet. 1 ölü

 Sultanhisar’da cinayet. 1 ölü

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde cinayet. 1 kişi öldü. Katil ise olay yerinden kayıplara karıştı. Jandarma tarafından aranıyor. 28.05.2021 günü meydana gelen cinayetin sanığı jandarma tarafından yakalanarak Adli makamlara teslim edildi.
Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden meydana gelen silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.
Olay, Sultanhisar ilçesinin kırsal Yağdere Mahallesinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Mehmet Altunel (M.A) ile alacak verecek meselesinden dolayı husumetli olduğu ve akrabası olan Şanver Altunel arasında tartışma çıktı.
Çıkan tartışma sonrasında Mehmet Altunel pompalı tüfek ile akrabası olan Şanver Altunel’e ateş ederek ağır yaralayarak kaçarak kayıplara karıştı.
Silah seslerini duyan vatandaşlar sağlık ve Jandarma ekiplerine ihbarda bulundular. Aldıkları ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri pompalı tüfek ile yaralanan Şanver Altunel’in olay yerinde ölmüş olduğunu belirlediler. Jandarma ekipleri ise olaydan sonra kaçarak kayıplara karışan Mehmet Altunel’i yakalamak için seferber oldular.

Aydın İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarmanın Dedektifleri Jandarma Suç Araştırma Timleri tarafından yapılan titiz ve kapsamlı çalışmalar neticesinde; 28.05.2021 günü Aydın İli Sultanhisar İlçesi Yağdere Mahallesinde aralarındaki arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan tartışma sonucunda kayınbiraderi Şanver Altunel isimli şahsı av tüfeğiyle ateş etmek suretiyle öldüren ve olay yerinden kaçarak firari olan Mehmet Altunel isimli şahıs, 01.03.2022 günü Sultanhisar İlçesi Uzunlar Mahallesi kırsalında yakalanarak adli makamlara teslim edildiği öğrenildi.

admin

Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir