Nazilli’de uyuşturucu operasyonu

 Nazilli’de uyuşturucu operasyonu

Aydın’ın Nazilli ilçesinde uyuşturucu operasyonu. Uyuşturucu maddeler ele geçirildi. 2 kişi gözaltına alındı. 1 kişi tutuklanırken 1 kişide Adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Nazilli’de polis ekipleri narkotik dedektör köpeği Cat ile bir eve yaptıkları operasyonda uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde satışından elde edilen 11 bin TL ele geçirdi.
Aydın Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Nazilli Narkotik grup amirliği Nazilli Yıldıztepe Mahallesi’nde bir eve operasyon düzenledi.
Aydın ve Nazilli Polis ekiplerinin ortak operasyonda C. B. İsimli şahsın ikametinde gece geç saatlerde operasyona narkotik dedektör köpeği CAT’de katıldı. Evde yapılan aramada evin değişik yerlerine saklanmış 300 Gr sentetik uyuşturucu bir adet uyuşturucu tartmada kullanılan hassas terazi, satıştan elde edildiği değerlendirilen 11 bin TL para, bir adet 7.65 mm ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 40 adet dolu fişek ele geçirildi.
Operasyon kapsamında ayrıca S. B.’de gözaltına alındı. Bugün Nazilli adliyesine çıkartılan şüphelilerden C. B. Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklandı diğer S.B. isimli şüpheli şahıs Kontrol şartı ile serbest kaldı.

admin

Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir