NGC’nin 29. kuruluş yıl dönümü kutlandı

 NGC’nin 29. kuruluş yıl dönümü kutlandı

NGC’nin 29. kuruluş yıl dönümü kutlandı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’nin 29. kuruluş yıl dönümünü cemiyet üyeleri ile birlikte kutladı.
Altıntaş Mahallesi’nde bulunan cemiyet binasında Cemiyet Başkanı Ümit Özmen ve üyeler ile bir araya gelen Başkan Özcan, “Aydın’da yayın yapan 5 günlük gazetenin 3’ünün Nazilli’mizden çıkmış olması bizim için büyük bir kıvanç. Cemiyetin ne kadar güçlü olduğunun kanıtı. STK serüvenimiz içerisinde mesleğin duayenleri ile hep bir arada olduk. Onların verdikleri emeklere ve çalışma azimlerine bizzat şahit olduk. TEMA’nın faaliyetlerinin yürütülmesi noktasında o dönemlerde hep birlikte çalıştık. İyi işler yaptık ve basının gücünü genç yaşlarda hissettik” diye konuştu.
Kamuoyunun doğru bilgiye ulaşması adına basının büyük sorumluluk üstlendiğini belirten Başkan Özcan, “Bir anket çalışması yaptığınızda en hızlı süreç 3 günde sonuçlanır. Ancak sizler bir haber yaptığınızda kamuoyu ile anında bir etkileşim oluşuyor. Medya dediğimiz mecra artık çok geniş bir alanı kapsıyor” dedi.
Konuşmaların ardından basın mensuplarının sorularını tek tek yanıtlayan Başkan Özcan, göreve geldikleri günden bu yana daha sistemli ve güçlü bir yapı oluşturmak için çalıştıklarını ifade etti.
Kentin eksiklerinin tespiti noktasında adımların atıldığını ve ivedi sorunların çözümü için harekete geçtiklerini söyleyen Özcan, Nazilli’de hayata geçirilecek büyük bir projeyi önümüzdeki günlerde açıklayacağını ve söz konusu proje için ciddi bir bütçe ayırdıklarını da belirtti.
NGC. Başkanı Ümit Özmen’de, “Bugün burada NGC’nin 29. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Cemiyet Başkanlığını kazandığımda gazeteci arkadaşlarıma Nazilli’de NGC. Hizmet binasını kazandırmanın sözünü vermiştim. Şu anda Nazilli’mize örnek olacak bir son derece modern NGC. Hizmet binamızı gazeteci arkadaşlarımız ile birlik beraberlik içerisinde el ele vererek kazandırdık. Ve cemiyet binamızın kazandırılmasında iç tefrişatının döşenmesinde yardımcı olan tüm iş insanlarımıza ve tüm eş ve dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

admin

Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir