AGD Aydın Şube Başkanlığı’nda bayrak değişimi

 AGD Aydın Şube Başkanlığı’nda bayrak değişimi

AGD Aydın Şube Başkanlığı’na Hüseyin Sinan atandı.
‘Sevgi ve Kardeşliğin Teminatı’ diyen Anadolu Gençlik Derneği Aydın Şube Başkanlığı’nda bayrak değişimi yaşandı. AGD Aydın Şube Başkanı Hüseyin Sinan oldu.
Anadolu Gençlik Derneği Aydın Şube Başkanı Hüseyin Sinan. “Bizleri bu görevi tevdi eden AGD Genel Başkanımız Salih Turhan’a, il ve ilçelerde istişareler sonucu bu göreve layık gören derneğimizdeki tüm teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar verdiği önemli hizmetler sebebiyle eski başkanımız Cevat Alpe’ye çok teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun. Görev değişikliği ilan edildiğinden beri destek mesajlarıyla bizlere omuz veren siz değerli gönüldaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Aydın il genelindeki tüm gençlerimiz için ‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ diyerek yola çıktık. Rabbimiz utandırmasın” dedi.
Anadolu Gençlik Derneği’nin, ‘Bir insanı kurtarmak tüm insanlığı kurtarmak demektir’ düsturuyla hareket ettiğini dile getiren Anadolu Gençlik Derneği Aydın Şube Başkanı Hüseyin Sinan, “Bundan sonra da aynı aşk ve heyecanla hizmet etmeye devam edecektir” diye konuştu.

admin

Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir