AK Partiye geçen Nazilli Belediye Başkanı Özcan’a belediyede karşılama töreni düzenlendi 

 AK Partiye geçen Nazilli Belediye Başkanı Özcan’a belediyede karşılama töreni düzenlendi 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanının çağrısına uyarak İYİ Partiden istifa etmesinin ardından Ankara’ya giderek AK Parti’ye katılan ve rozetinide Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taktığı Kürşat Engin Özcan Nazilli’ye gelmesinin ardından kendisini binlerce kişi karşıladı. AK Partili olan Nazilli Belediye Başkanı ilk olarak AK Parti ilçe Teşkilatına geçti.

Türkiye gündemine oturan transferin ardından Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Ankara’daki temaslarını tamamlayıp Nazilli’ye döndü.
Kürşat Engin Özcan’ın ilk durağı AK Parti İlçe Başkanlığı oldu. Başkan Özcan’ı Ak Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz, Mustafa Savaş, Rıza Posacı ve Bekir Kuvvet Erim, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, çevre ilçelerin AK Partili Belediye Başkanları
Nazilli AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Abak, MHP ilçe Başkanı Hasan Eren ve partililer ile binlerce vatandaş katıldı.
AK Parti’li olan Kürşat Engin Özcan, ilk kez mehter takımı eşliğinde belediyeye girdi. Bu sırada meşalelerin yakıldığı Belediye Meydanı’nda büyük alkış koptu.
Belediye önünde ve Makamında yaptığı konuşmalarında, “Nazilli’nin hizmete aç olduğunu ve önümüzdeki süreçte aşama aşama çalışmaların hayata geçirileceğini belirtmek istiyorum. Bunların hepsi idari tassaruflar. Hepsinin değerlendirmesi yapılacaktır. Süreç içerisinde Nazilli için yapılacakların hepsi aşama aşama gerçekleştirilecektir. Cumhurbaşkanımız bu konuda her türlü desteği vermektedir. Her türlü işle gerekli teknik değerlendirme yapıldıktan sonra milletvekillerimizin desteğiyle hayata geçirilecektir. Diğer AK Partili belediyelerde hangi güzel hizmetler, inşa ettilerse daha iyilerini Nazilli’de göreceğiz. Devletimizin neler yaptığını ülkemizi gezdiğimizde görüyoruz. Devletimiz, en güzel işleri yapacaktır” dedi.
Gazetecilerin Nazilli’nin il olma konusunu sormalarının ardından da, “İl olma konusunu Cumhurbaşkanımıza ilettik. Bu önemli konu Cumhurbaşkanımızın uktesindedir. Ben haddimi bilirim. Cumhurbaşkanımızın takdirinde olan bir konu. Kendisi en iyi şekilde değerlendirecektir” dedi.
AK Partili olan Nazilli Belediye Başkanı ilk açıklamasında, “Ben Ankara’da tüm destekleri vereceklerine dair söz aldım. Nazilli’de yapılacak bütün projeleri destekleyecekler. Gerekli yazışmalar tamamlanınca Nazilli halkıyla paylaşacağız. Nazilli özlediği hizmete kavuşacak. Rastgele bir söylemden ziyade planlamayla yürüyeceğiz. İvedi olarak nelerin yapılabileceği, bakanlıklarımızın imkanlarının ne olduğunu değerlendiriyoruz. Şimdiden bunları söyleyip sürprizi kaçırmak istemiyorum. Peyder pey Nazilli’mize yatırımlar gelecek. Cumhurbaşkanımız, Mehmet Özhaseki Bey’le gerekli değerlendirmesini yaptı, talimat verdi” dedi.

admin

Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir